Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити вишиванку, але сайт погано завантажується. Тоді можна купити вишиванку тут






понеділок, 10 грудня 2012 р.

натуральні трав'яні чаї


натуральні трав'яні чаї

Натуральні трав'яні чаї ХАРНН — це трави й пряності, які використовуються в східній кухні, та відомі своїми лікувальними властивостями й широко використовуються в традиційному лікуванні травами. Кожна рослина для чаю відбирається вручну, очищується й обрізується до спеціального розміру, щоб уникнути ушкоджень, і для максимального збереження натурального аромату, а потім підсушується в печі при певній температурі для збереження натуральних ефірних олій. Трав'яні чаї ХАРНН — це традиційний букет унікальних ароматів, який має природні властивості кожної рослини, що пробудять ваші органи відчуттів — зір, смак і нюх. Натуральні трав'яні чаї ХАРНН необхідно заварювати в заварнику з набору ХАРНН із розрахунку 2 чайні ложки чаю на одну чашку води та настоювати протягом 6 хвилин. Якщо ви хочете покласти в чай лід, необхідно класти три ложки чаю, щоб компенсувати кількість води від танення льоду.
==Чай Комфорт==
Багатий на аромати трав'яний чай — солодкий, пряний, з легкою м'ятною ноткою. Спокій і комфорт вам подарує кріп, а шовковиця збагачує цей чай вітамінами А, В1, В2, С та Е.
==Чай Чуттєвий==
Солодкий чуттєвий аромат екзотичного фрукта бейл у комбінації з ніжним і пряним коренем дикоростучого імбиру, який є м'яким афродизіаком, контрастує з ароматом шовковиці, багатої на вітаміни.
==Чай Енергетичний==
Суміш з екзотичного лемонграсу і пряного кореня галангала — це прекрасний засіб, який заряджає енергією й стимулює всі ваші органи відчуттів, а шовковиця насичує вітамінами.
==Чай для виведення токсинів==
Рожева розель із родини хібіскусів має унікальний кисло-терпкий присмак. У комбінації з кафірським лаймом — це прекрасний чай, який очищає та виводить токсини, а шовковиця додатково живить організм.

Немає коментарів:

Дописати коментар