Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити вишиванку, але сайт погано завантажується. Тоді можна купити вишиванку тут






понеділок, 10 грудня 2012 р.

Зепп Хольцер в Карпатах


Зепп Хольцер в Карпатах

Зепп Хольцер в Карпатах
Історично складається так, що видатні особистості світу, хоч не часто, але відвідують наші Карпати.
Не так давно на запрошення Львівян в Сколівський район приїхав основоположник природного землеробства із Австрії Зепп Хольцер. На протязі сорока років Зепп Хольцер на 45 гектарах створив унікальну біосистему зі ставками і гірськими терасами, де вирощує тварин, птахів, рибу, а також овочі і плодові, лікарські, злакові, декоративні рослини. Головна ідея автора – природа мудра і багата, завдання людини – не діяти всупереч її законам, а навчитися розуміти їх і підлаштовуватися під них.
Тисячі відвідувачів, вчених і туристів ідуть до Краметерхофа, щоб подивитися на диво природи зроблене людськими руками на висоті 1100 – 1500 метрів над рівнем моря. Його досвід поширюється по всьому світу.
Оцінка Зеппа Хольцера в Карпатах неоднозначна. Він наголошував на унікальності природи, особливо, живої енергії – питної води, але наша інфраструктура, байдуже господарювання та невміння цінувати все живе навколо – може привести до тих природніх катастроф, які є в світі. З цієї проблеми є вихід. Досвід Хольцера поширює новостворений Клуб природного землеробства в Івано-Франківську, яким керує Оксана Соколан. Більше деталей Ви зможете дізнатися там.
А нам жителям Карпат напевно треба переосмислити ставлення до господарювання на своїх територіях і для цього буде реалізовуватись ідея Великого Карпатського Бренду. Про це в наступних анонсах.
М.Стовпюк

Немає коментарів:

Дописати коментар