Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити вишиванку, але сайт погано завантажується. Тоді можна купити вишиванку тут






понеділок, 10 грудня 2012 р.

Який бренд потрібен українським Карпатам?


Який бренд потрібен українським Карпатам?

Великий Карпатський Бренд – набирає впевнені кроки із об’єднаними кооперативами карпатського регіону.
Великий Карпатський Бренд  - це вже не ідея це впевнені кроки розвитку регіону , які діють вже сьогодні. Завершені конкурси, затверджені логотипи, є діючі стандарти, концепції, пріоритети.
 
Об’єднані кооперативи карпатського регіону  МБО «Добробут громад» 21 вересня 2012 року, як учасники фестивалю автентичної карпатської кухні «Смачний Спас», одноголосно прийняли рішення розвивати карпатський регіон єдиною командою. За основу взято пріоритетні напрямки, які є традиційними для Карпат: дикорослі рослини, плоди, ягоди; розвиток тваринництва з основою переробки у високогір’ях якісних продуктів у вигляді сиру, будзу, вурди. Плодоовочева продукція, яка вирощується в індивідуальних господарствах, сільськогосподарських кооперативах буде основою переробки груш, яблук, слив, горіхів, або картоплі, капусти, перцю.
В діяльності карпатського бренду розвиватимуться послуги кооперативів по збору молока, послуг з обробітку землі, зеленого туризму та інше.
Асоціація «Чиста флора» реорганізована в асоціацію «Великий Карпатський Бренд - Чиста Флора» в основу якої ляже об’єднання  фізичних та юридичних осіб, урядових та неурядових організацій для єдиної мети – розвиток українських Карпат. Створення центрів карпатського господарювання, будуть рушійною силою відродження.
img_5128
img_5131
img_5194
img_5212

Немає коментарів:

Дописати коментар