Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити вишиванку, але сайт погано завантажується. Тоді можна купити вишиванку тут






понеділок, 10 грудня 2012 р.

Міжнародний фестиваль ковалів завітав до «Смачного Спасу».


Міжнародний фестиваль ковалів завітав до «Смачного Спасу».

Цікавою подією в селі Спас, що на Прикарпатті була зустріч 6 травня міжнародних ковалів, які брали участь у святкуванні 350 річчя Івано-Франківська.
Такі почесні гості були запрошені недаремно, головна мета зустрічі – це презентація і поєднання участі у міжнародних фестивалях «Смачний Спас» і «Фестиваль ковалів», та партнерство по Великому Карпатському Бренду, бо Спас стає центром його ідеї та впровадження.
Село гостинно зустріло ковалів. На подвір’ї старовинної династії ковалів – Бежуків чекали гостей. Ця подія знакова, бо сімейна династія для громади села і туристів зробили музей сільського коваля і важливо, щоб цей музей історично відкрили знакові постаті. Бежук Михайло найбільше переживав, бо на його плечі випала основна робота по організації музею. Музики і сільські аматори, завклубом місцева пані Марія, також належить до цієї родини, коломийками зустріли почесних гостей. Михайло Стовп’юк із прапором «Смачного Спасу» і сільський голова Олександра Гоянюк запросили ковалів на відкриття музею. Почесну стрічку перерізували найстаріший із династії ковалів Богдан Бежук та всесвітньо відомий коваль із Голландії Хууб Сен- Сен. Ковалі з країн Росії, Австрії, Ізраїлю та інші були здивовані збереженими автентичними приладдями ковальства та виробів із них. Подивом також був бережній диплом династії діда Бежука де чітко зазначено що 1900 – 1903 році він вчився ковальському ремеслу і план кузні затверджений 1905 року.
Після відкриття музею ковалі урочистою ходою пішли до місця проведення фестивалю «Смачний Спас», і закопали іменні підкову кування емблеми «Смачний Спас» на міжнародних фестивалях, де через 5 років буде урочисто її встановлено. Закінчилось дійство запальною «гуцулкою» спащан і міжнародних ковалів. Це ще одна знакова подія гідного представлення Спасу і України на міжнародному рівні.

Немає коментарів:

Дописати коментар