Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити вишиванку, але сайт погано завантажується. Тоді можна купити вишиванку тут






понеділок, 10 грудня 2012 р.

На прохання міжнародних організацій та їх участі у проекті конкурс Великого Карпатського Бренду продовжено до 07 травня 2012р.


На прохання міжнародних організацій та їх участі у проекті конкурс Великого Карпатського Бренду продовжено до 07 травня 2012р.

Карпатський бренд профінансують швейцарці
Ідея створення Великого карпатського бренду отримала нещодавно підтримку міжнародних інституцій. Про це розповів сьогодні голова асоціації виробників органічної продукції «Чиста флора» Михайло Стовп’юк.

З його слів, два тижні тому нашу область та три інших області Карпатського регіону України відвідали експерти ООН. Результатом вивчення ними заходів, які вживаються українськими виробниками та їх об’єднаннями в напрямку створення карпатського бренду стало доручення Уряду Швейцарської Конфедерації розпочати, починаючи з поточного року, фінансування відповідного міжнародного проекту. Проект передбачає об’єднання зусиль громадських організацій, садиб зеленого туризму, туристичних фірм та підприємців-виробників органічної продукції, спрямованих на відновлення забутих давніх народних промислів, віднайдення давніх населених пунктів, яким притаманні ті чи інші промисли, просування карпатського бренду на європейських ринках та вироблення єдиного переліку стандартів сертифікації виробленої в регіоні продукції та місцевих промислів. Проект реалізовуватиметься протягом чотирьох років. Яким буде його бюджет, наразі невідомо, оскільки засідання експертної ради з визначення кошторису програми заплановане на квітень поточного року. «Не відомо, -- зазначає пан Стовп’юк, -- хто стане координатором проекту. Ми хочемо, щоб це була людина з нашого Карпатського регіону і людина незалежна».

На карпатський бренд вже посягають «пірати»
Великий карпатський бренд лишень формується, а його вже підробляють, -- стверджує голова асоціації органічного землеробства «Чиста флора» Михайло Стовп’юк. Свою думку з даного приводу він висловив під час сьогоднішньої прес-конференції в Івано-Франківську.

З його слів, близько двох тиждень тому чотири карпатські області відвідали експерти ООН. Вони високо оцінили потуги українських громадських організацій та підприємців щодо створення єдиного великого карпатського бренду, проте виявили ы чимало недоліків. В ряді випадків такі недоліки стосуються присвоєння марки «карпатський» продукції , виробленій далеко за межами нашого регіону.
«Експерти ходили по різних крамницях, де продаються товари народних промислів, -- розповідає голова «Чистої флори», -- і бачать: на товарі написано, скажімо, «Мило Карпатське», а воно, як виявляється, зроблено в Симферополі. Так само написано «Збір карпатських чаїв», а виробник знову ж таки в Симферополі або всюди пропонують карпатські гриби. В минулому році в Карпатах грибів не було. Гриби фурами везли з Херсона і продавали». Відтак, одним з головних завдань своєї діяльності асоціація «Чиста флора» вбачає вироблення у співпраці з іншими громадськими структури та виробниками органічної продукції переліку стандартів віднесення продукту до карпатського бренду.

Немає коментарів:

Дописати коментар