Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

(067)360-88-72, (097)551-84-89 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_
Доставка по всій Україні та за кордон
Замовляйте online щоденно та цілодобово
Бажаєте купити вишиванку, але сайт погано завантажується. Тоді можна купити вишиванку тут






понеділок, 10 грудня 2012 р.

Як приймати трав'яні чаї?

Як приймати трав'яні чаї?


Трав'яні чаї стають дедалі популярнішими, асортимент розширюється, і купити сьогодні трав'яний чай можна не тільки в аптеці, але і в звичайному супермаркеті. Між тим, трав'яні чаї не так безпечні, як це здається, і тим більше не всім і не завжди показані. 

Трав'яні чаї - це не ароматна і смачна водичка, а настій одного або кількох лікарських рослин. Саме лікарських, тому трав'яний чай, як і будь-які ліки, має свій склад, терміни придатності, показання та протипоказання. Трав'яні чаї бувають на основі однієї рослини (наприклад, липового кольору), на основі чорного або зеленого чаю (чорний чай з м'ятою) і трав'яні збори, у яких нерідко буває комерційну назву «мультивітамінний чай». Особливо обережними потрібно бути з останньою категорією трав'яних чаїв, як правило вони всі мають спрямовану дію (жовчогінний, сечогінний, що знижує тиск). Крім того, будь-який трав'яний чай може викликати алергію, уважно читайте склад трав'яного чаю і якщо там є незнайомі рослини, перші кілька прийомів заварюйте половинну дозу.

Якщо на упаковці немає спеціальної інструкції з прийому чаю, то приймати чай слід по 150 - 200 мл. два - три рази на день за півгодини до їжі. Можна додати мед або цукор. Трав'яний чай з імуностимуляторами (елеутерокок, ехінацея, материнка) більше трьох тижнів поспіль приймати не можна. Втім, будь-які трав'яні чаї більше трьох тижнів пити не рекомендується, якщо тільки вони не призначені лікарем.

Немає коментарів:

Дописати коментар